Wat zeggen klanten?

Ik vond het fijn om iemand met een frisse blik en goede ideeën over de vloer te hebben, met respect voor de huidige inrichting. Jorien kijkt en luistert goed en denkt mee. Ze komt met suggesties voor de korte en wat langere termijn. Met een paar makkelijk te realiseren veranderingen kan ik al direct aan de slag. Bedankt Jorien!
Peter Baetsen, Eindhoven
Jorien heeft ons in zeer korte tijd geholpen om beslagen ten ijs te gaan op onze keukenzoektocht. Zowel qua indeling, kleur en materiaal gebruik hebben we een goed beeld van de mogelijkheden gekregen om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en deze goed aan te laten sluiten bij onze woonkamer. Volgend jaar gaan we met de badkamer aan de slag en zullen we zeker weer de hulp van Jorien inschakelen.
Hanneke van Gastel, Eindhoven
We hadden Jorien uitgenodigd om te komen ‘Kletsen en schetsen’ en dat is ons zeer goed bevallen. Ze voelde goed aan wat we zochten en had goede tips waar we meteen mee aan de slag konden. Ook dacht ze mee over hoe we dingen konden uitproberen zonder meteen heel veel geld uit te hoeven geven. Ze heeft ons echt goed op weg geholpen.
familie van Stipdonk, Eindhoven
Wat is het fijn om iemand met een frisse blik en goede ideeën over de vloer te hebben! Iemand die meedenkt, goed luistert en als uitgangspunt je eigen woonkamer neemt. Met een paar makkelijk te realiseren veranderingen hebben wij binnenkort een “nieuwe” woonkamer. De afspraak met de meubelmaker is al gemaakt. Jorien, heel erg bedankt!
Marcel en Annemieke Braakhekke, Eindhoven
Voor het maken van een inrichtingsplan voor onze ontmoetingsruimte hebben wij Jorien gevraagd bij ons te komen kletsen en schetsen. Het was ongetwijfeld geen gemakkelijke opgave, vooral omdat het een ruimte betreft die geen eenduidige gebruiksfunctie heeft. Uit alle informatie die we hebben gegeven, heeft Jorien precies het juiste gehaald: we hebben nu een plan om aan de hand van een aantal functies tot een eenvoudige en logische indeling van de ruimte te komen. Top!
Eugenie Wicherink, Eindhoven
Wat is het fijn om iemand met een frisse blik en goede ideeën over de vloer te hebben! Iemand die meedenkt, goed luistert en als uitgangspunt je eigen woonkamer neemt. Met een paar makkelijk te realiseren veranderingen hebben wij binnenkort een “nieuwe” woonkamer. De afspraak met de meubelmaker is al gemaakt. Jorien, heel erg bedankt!
Marcel en Annemieke Braakhekke, Eindhoven
Kennisgemaakt op een zeer aangename wijze met Kletsen en Schetsen.
Ons probleem: het inrichten van de woonkamer in ons nieuwe huis.
Jorien dacht niet alleen met ons mee, maar schetste een mogelijke inrichting die ons direct aanstond.
Ze nam daar ruimschoots de tijd voor.
En vermeldingswaardig: Jorien is een bijzonder aardige dame met een goede kijk op mogelijkheden.
Uiteindelijk resulteerde dat in een goed advies en dan ook nog tegen een aantrekkelijke prijs.
Ellen en Paul Mennens, Tilburg
Onlangs is Jorien bij ons geweest om te komen kletsen en schetsen. Wat een leuk concept. We hebben enorm genoten van hoe ze het aanpakte. Jorien snapte helemaal wat ons probleem was en pakte meteen al een deel aan door wat te schuiven met meubelstukken. Het resultaat was geweldig, zelfs met zo weinig verandering. Binnenkort gaan we het groter aanpakken met haar ideeën in ons hoofd en op papier.
Deze manier van werken is een echte aanrader als je je huis wilt restylen!!
Saskia Buit, Mierlo
Wij zijn blij met Jorien te hebben gekletst en zij geschetst. Jorien heeft met haar frisse kijk op inrichten ons op een andere manier naar onze ideeën laten kijken. Ze heeft ons aan de hand van schetsen mogelijkheden laten zien waar we zelf niet op zijn gekomen. We weten zeker dat we een groot deel van haar ideeën mee zullen nemen.
Wij kunnen Jorien van harte aanbevelen.
Paul en Mariëtte Fokkema, Prinsenbeek
De avond met Jorien was behalve enorm gezellig ook erg inspirerend. Ze kan goed luisteren en helpt je je wensen meer concreet te maken, waarna ze hardop meedenkt en vervolgens met creatieve, praktische en betaalbare oplossingen komt. Wij vonden het advies elke euro waard en zullen Jorien in de toekomst zeker opnieuw om hulp vragen!
Kerina en Cor Heesakkers, Eindhoven
Na de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij samen met Jorien een plan gemaakt tijdens kletsen en schetsen. Jorien is een gezellige, benaderbare en enthousiaste interieurarchitect die samen met ons en onze ideeën aan de slag is gegaan. Jorien bezit het vermogen spannende contrasten aan te brengen, veranderingen inzichtelijk te maken en gedurfde voorstellen te doen zonder de eigenheid van ons “thuis” aan te tasten. Zowel qua kleur-, licht- als inrichtingsplan een echte aanrader!
Stijn en Priscilla Arts, Boxmeer
Met Jorien is het mouwen opstropen en aan de gang gaan.
Doordat we van tevoren de plattegrond (Funda) en een Pinterestmoodbord meestuurden
(Tip: op deze manier ga je snel van start!) konden we meteen beginnen en kende Jorien onze smaak al, heel efficiënt.
We hebben een gezellige en constructieve avond gehad.
In ons geval hebben we het bestaande idee verder uitgedacht, en met Joriens kennis en kunde zijn we een goede stap verder gekomen.
Jorien laat de schetsen en een lach op het gezicht achter.
Dus mocht je een avond over hebben en verlegen zitten om creatieve ideeën, dan ben je bij Jorien zeker aan het juiste adres!
Esther Bulkens, Eindhoven
We hebben in een uurtje precies het beeld van de praktijk op papier gezet.
Jorien is makkelijk te benaderen en laagdrempelig voor startende ondernemers.
Jorien denkt heel goed mee: het beperkte budget, de reclame uiting richting de praktijkruimte. In een uur effectief gewerkt, dank voor de schets!
Wonny Tang, Community Accupunctuur Eindhoven
Dolblij waren wij toen we ‘ons’ huis hadden gevonden. Maar toen we gingen kijken naar de inrichting liepen we ineens tegen de figuurlijke en letterlijke muur aan.
Onze woonkamer heeft een erker en hoe richt je het huis in zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijkheid en het licht die deze erker biedt? Wij kwamen er zelf niet uit en vrienden vertelden ons over de service ‘kletsen en schetsen’ van Jorien. Wij hebben hier meteen gebruik van gemaakt. Van tevoren hadden wij al op Pinterest gekeken wat voor stijl wij mooi vonden. Jorien kwam bij ons thuis aan de keukentafel zitten en terwijl wij gezellig aan het kletsen waren over het huis en van alles en nog wat, schetste Jorien erop los.
En het resultaat? Een geweldige inrichting die eer doet aan ons huis. Wij hebben ontzettend veel zin gekregen om nieuwe meubels uit te zoeken en ons huis te gaan inrichten!
Jorien, super bedankt voor je hulp!
Denise Haacke, Heeze
Ik kende Jorien nog van een tijd geleden en heb haar altijd in gedachten gehouden voor mocht ik een keer interieuradvies nodig hebben.
Waarom Jorien? Omdat ze erg enthousiast is, creatief, positief, echt met je meedenkt en veel product en style-kennis in huis heeft. Wij hadden al een aardig beeld van wat we wilden met onze nieuwe woonkamer, maar zochten naar de juiste indeling, kleuren en materialen.
In een gezellige avond kletsen en schetsen zijn we tot een hele leuke opzet gekomen en konden we weer (gericht) verder. Ook ervoor en erna is het makkelijk om contact met haar te hebben en om dingen af te stemmen.
Echt een aanrader!
Bas en Kiki Meijer, Maarssen